'Barrières zijn nieuwe uitdagingen'

Heart reef Great barrier reef 2007

'waar elementen samenkomen ontstaat creativiteit'

Whitehaven beach Whitsunday Islands 2007

'het overzicht houden is de kunst'

Air Whitsunday Airlie Beach, Queensland 2007


Welkom

Wij zijn Branding. Gestart in 1998 en meer dan 20 jaar ervaring binnen de wereld van communicatie, grafisch ontwerp, techniek en productie. Onze drijfveer: het allerbeste antwoord geven op uw vraag. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen.

 

Branding staat voor persoonlijk, snel en flexibel. Voor ouderwets vakmanschap en moderne expertise. Voor teamwork, co-creatie en transparantie. Maar bovenal staat Branding voor onze grote liefde voor het grafische vak. Een fantastisch vakgebied. Er is zó veel mogelijk!

 

Net als de golven op het strand, kennen wij de weg en gaan wij door tot we ons doel bereiken: het optimale antwoord op uw communicatievraag. Een slim concept, een verrassend ontwerp of een technisch en creatief perfect kloppend eindproduct.

Wilt u kennis maken?

Communicatie


Het (grafische) proces begint bij uw vraag. En onze vragen aan u. Want het beste antwoord krijg je pas als je doorvraagt. Voor wie is het? Wat wilt u bereiken? Wat zijn de kaders? Wilt u koffie?

 

Van ZZP-er tot multinational vindt zijn weg naar Branding. Met onze ervaring en kennis, aangevuld met een sterk netwerk van communicatieprofessionals, kunnen wij alles aan. We helpen u de beste strategie te bepalen, vertalen die naar een sterk concept en laten alle stappen tussen idee en oplevering naadloos op elkaar aansluiten. Geen omkijken naar. 

 

Wilt u meer weten?

Grafisch


Online of print, corporate identity of interactive design, infographic of verpakking: op alle ontwerpvragen hebben wij een helder antwoord. Of het nou een kleine of grote klus is: wij nemen alleen genoegen met het beste. En u dus ook. 

 

Branding combineert creativiteit en commercieel talent met strategisch denken en gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Zo komen wij tot een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen. Een logo of huisstijl, website of applicatie, boek of magazine, poster of etiket. Door ons onder te dompelen, te analyseren en ons gezond verstand te gebruiken vinden we altijd de oplossing. Het mooiste wat er bestaat. En u hoeft alleen maar mee te deinen op onze creatieve golven.

DUIKT U MET ONS MEE IN DE MATERIE?

Productie


Onze opdrachtgevers weten het inmiddels al: als je echt iets bijzonders wilt, moet je bij Branding zijn. Dat komt omdat wij precies weten wat er wel en niet kan. En als het niet kan, doen we het toch. Nog beter.

 

Het is een kwestie van luisteren, meedenken, vooruitkijken en de verwachtingen van je opdrachtgevers willen overtreffen. Dat, in combinatie met heel veel uren aan tafel met drukkers, webdesigners, crossmediaspecialisten en papierleveranciers. Plus een ‘old school’ opleiding in grafische technieken en een enorme zwakte voor de geur van verse inkt. En tenslotte: een enorme drive om topkwaliteit te leveren zonder daar de hoofdprijs voor te rekenen. Alles bij elkaar genoeg elementen om van een huisstijl het perfecte visitekaartje te maken, van een website een klantentrekker en van een billboard een eyecatcher.

Bel ons gerust even...

proces

Kennismaking Hallo, leuk kennis te maken

Uw vraag We horen graag meer…

Marketing & communicatie Uw markt in beeld

Strategie Een helder actieplan

Ons voorstel Een passend concept

Ontwerp Vorm volgt functie

Presentatie Om samen keuzes te maken

Beeld Illustratie en fotografie

Tekst De juiste copy vinden

DTP Elk detail moet kloppen

Design Uw bedrijf in beeld

Applicatie Interactieve doorvertalingen

Website Uw bedrijf online

Printwerk Kleine oplagen, gepersonaliseerd

Drukwerk Maximale kwaliteit

Afwerking Bijzondere en optimale afronding

Levering Persoonlijk en met aandacht


Printmanagement

Als je er niet goed in thuis bent, kan de drukwerkwereld een ware jungle zijn. Wie heeft welke machines staan? Waar begrijpen ze mijn wensen? Hoe manage ik zo’n drukproces? Hoe beoordeel ik de kwaliteit en wat komt er logistiek allemaal bij kijken?

 

Branding kent de grafische industrie van binnenuit. Met ruim 20 jaar ervaring in techniek en productie en als grafisch intermediair heeft die ‘drukwerkjungle’ voor Branding geen geheimen. De brede kennis van en grote liefde voor de drukkerij-business zorgt ervoor dat wij voor onze klanten altijd nét een stapje verder kunnen gaan. Door slimmer te produceren, beter te onderhandelen, creatiever te denken, duidelijker te communiceren. Maar vooral: door nooit concessies te doen aan de kwaliteit. Dat is Branding | Printmanagement.


Direct een oplossing?

Producten

Strategie

Van concept tot campagne,
van idee tot identiteit

Huisstijlen

Van beeldmerk tot briefpapier,
van moodboard tot manual

Beeld

Van pictogram tot pentekening,
van fotoshoot tot stock

Interactief

Van app tot web,
van functioneel tot flashy

Boeken

Van jaarverslag tot proefschrift,
van kookboek tot Facebook

Magazines

Van nieuwsflits tot tijdschrift,
van magazine tot periodiek

Promotie

Van sticker tot stand,
van plotten tot pregen

Verpakking

Van waterfles tot wijndoos,
van banderol tot bekerhouder

Consultancy

Van les tot brandmanagement,
van advisering tot art-direction

'branding werkt rustgevend'

Seal bay Kangaroo Island 2007

'wij duiken onder in uw wereld'

Tuimelaar SeaLink Kangaroo Island 2007

'onder de golven vastberaden op koers'

Karetschildpad Great barrier reef 2007


Portfolio

Air Whitsunday

De schaduw van het vliegtuig voegt een illustratief element toe aan het natuurlijke koraalrif.

 

Copyright © 2015 Branding

Duikfoto

Branding houdt niet alleen van langs de zee wandelen, maar ook duiken wordt actief beoefend.

 

Copyright © 2015 Branding

Sporen

We zien het allemaal wel als we een strandwandeling maken. Maar zo van boven wordt het lijnenspel wat gemaakt is door de auto's en tractoren die de strandhuisjes op het strand slepen opeens...

Heart Reef

Net als in de slider van onze website ziet u hier Heart reef, onderdeel van het Great Barrier Reef wat langzaam afsterft door de opwarming van de aarde. Wij hebben deze foto genomen vanuit een...

Australië

Bijzondere fotografie door Branding zelf op locatie gemaakt. Hier ziet u een watervliegtuig in het midden van het Great Barrier reef.  Branding verkoopt ook stock fotografie. Binnenkort...

Strand

Keien aan het strand van Lefkas, Griekenland. Gestapeld als drie dimensionale kunstwerkjes. Gewoon door de natuur gevormd. Kunst van puur natuur...

 

Copyright ©...

Zeeslak

In het koraalrif bevinden zich kleine zeeslakjes, elk met een eigen tekening. Unieke uitvoeringen...

 

Copyright © 2015 Branding

Kwal op het strand

Een mooi verschijnsel, 100% transparant,  zonder ogen. Een giftig beestje wat aangespoeld is in de Branding.

 

Copyright © 2015 Branding

Interesses

Naast het communicatie, grafische en productieproces hebben we ook andere interesses. Een indruk van wie we zijn, of bijzonder of leuk vinden…

 

david carsontokyoleafy seadragonjanuspanna cottayann tiersengriekenlandcamillemonkey shoulderdilmahangra dos reisskygardenbetuwecantiminititeufgerard ungeraustraliëkoffieijsempannadasmadagascarmuseumnachtmoooimarlijnouzoligne rosetmatroesjkawinelifegreat ocean roadlegopassievruchtkoraalletterpresstzazikikoalanijntjehuisfelinemissy higginsludovic einaudieva cassidysushivliegende pantersgroove armadalenny kravitzprovencea-teamframbozenduikenmeeuwwhitsunday aircampanulaperito morenomendozabyron bayegyptesurfers paradisewatergletcherdropduinencocker spanieleton messlimoncellobamboeparadepoffertjescommunicatiemuseumanemoonvisasterix & obelixmiami vicetilleulglas in loodpapegaaiduikerkinettic sandtabascoutrecht


Onze blog

Ontmoet

ons kernteam

Tamara Reesink

Creatief Directeur

Nieuwsgierig, vernieuwend, vakmanschap, bijzondere concepten, gave typografie, dol op ligatuur en beletselteken… Privé: constant in beweging, ontdekkingsreizen, fotografie, branding en zilte zee.

René de Jager

Productie / Management

Expert in grafische technieken, old school & innovatief, enthousiaste meedenker, gek op drukinkt en kapitaalbandjes. Privé: goede wijn en whisky, ongebreidelde energie, duiken, verre landen.

Lydia van Liebergen

Concept / Ontwerp

Dennis van Rijsbergen

Grafisch Ontwerp / DTP

Puck Ahrens

Grafisch Ontwerp / DTP

Samen

met onze flexibele schil

Meike

Tekstschrijver

Arjan

Online/Web

Gerben

Microsoft templates

Michaël

Templates / Technisch DTP

Jasmijn

Grafisch Ontwerp

Vacatures

Grafisch Ontwerper Stage

Contact

Hier kunt u ons vinden:


Lumax - unit 0.16
Ondiep Zuidzijde 6

3551 BW Utrecht


0031 (0)30 - 785 24 31
contact@branding.nl

Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek, meer weten of gewoon een kop koffie met een gevulde koek? Bel of mail ons!Branding


Ondiep Zuidzijde 6
3551 BW Utrecht

The Netherlands

0031 (0)30 - 785 24 31
contact@branding.nl

Routebeschrijving

BNO voorwaarden


Branding | Grafisch Ontwerp is lid van de Beroepsbond voor Nederlandse ontwerpers. www.bno.nl. Wij werken conform hun algemene voorwaarden

KVGO voorwaarden


Branding | Media Management werkt onafhankelijk en levert zijn diensten en producten conform de KVGO voorwaarden.

Erkend leerbedrijf

 

Branding deelt graag
kennis over het prachtige

grafische vak. Ons SBB/ GOC accreditatienummer voor erkend leerbedrijf is:

02PT3551BW0000603

 Copyright © 2015 Branding